Aanmelden sponsoring

Beste toekomstige Sponsor,
Met trots en plezier kunnen wij u zeggen dat er ook dit jaar weer een ijsbaan in Rozenburg komt. Door deze vroege toezegging kunnen wij eerder aan de slag om u op de hoogte te brengen en u vragen om weer of een nieuwe sponsor te worden van Rozenburg On(w)IJs 2017-2018.
De zomer is alweer teneinde en heeft de herfst zijn intrede gedaan. Alle december activiteiten komen alweer inzicht. U denkt zeker nog niet aan de winter en ijs. Toch doen wij dit wel en vragen even uw aandacht.
Gezien het feit dat wij een vroege toezegging hebben gekregen van de Gemeente Rotterdam kunnen wij op tijd in de actie gaan om sponsors te werven en bij toezegging van sponsoring van uw kant, een leuk programma neer te zetten voor jong en oud.
Ons doel is nog steeds om weer een overdekte ijsbaan neer te zetten met behulp van vele vrijwilligers en op een laagdrempelig niveau dus voor iedereen betaalbaar. Het programma zal net als voorliggende jaren voor elke doelgroep zijn. Zo zullen alle basisscholen, voortgezet onderwijs en de ouderen van Rozenburg een dagdeel gebruik maken van de ijsbaan onder begeleiding van deskundigen.
Zoals de afgelopen jaren is de ijsbaan weer in het centrum van Rozenburg op het plein voor het gemeentehuis c.q. gebiedskantoor van vrijdag 22 december 2017 t/m zondag 14 januari 2018. Dit jaar hebben wij de opening 1 week verschoven en start deze gelijk met de kerstvakantie en loopt de ijsbaan door tot 1 week na de kerstvakantie. Reden hiervoor is dat de kinderen in de laatste week voor de kerstvakantie vele activiteiten op school hebben en hierdoor minder gebruik van de ijsbaan kunnen maken.
In de afgelopen jaren hebben veel inwoners uit Rozenburg en omgeving gebruik gemaakt van deze ijsbaan en zich kostelijk vermaakt. De gebiedscommissie ondersteunt zoals voorgaande jaren ook dit jaar weer het gezellige en sportieve initiatief. Een bijdrage die zeer gewaardeerd wordt, net als de betrokkenheid van verschillende grote en kleine bedrijven in de afgelopen jaren!
De ijsbaan kan niet bestaan zonder uw bijdrage als onderneming of bedrijf. Uw steun is nodig om de ijsbaan ook dit jaar weer een succes te laten worden. Wellicht nog een bijdrage over om de ijsbaan weer een daverend succes te maken. Om het u makkelijk te maken hebben we een overzicht bijgevoegd van de sponsorpakketten.

Nieuw dit jaar is; wanneer u tijdig beslist om sponsor te worden presenteren wij uw bedrijf d.m.v. foto’s op de slideshow in “Het Hof van Rozenburg” die tijdens de openingsuren constant doordraait en u wellicht voor één jaar reclame maakt.

Uiteraard krijgt u als sponsor ook de garantie dat, welk bedrag u ook sponsort, uw bedrijfslogo zichtbaar is in de tent. Dit in de vorm van spandoeken, borden van uw bedrijf cq bedrijfslogo. Tevens nodigen wij u van harte uit om langs te komen op de ijsbaan waar wij u hartelijk zullen ontvangen met een hapje en een drankje Indien u nadere informatie wenst kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-54607178 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Mikado Services Organisator Rozenburg On(w)ijs Peter & Karoline Rijnsdorp